top of page

Seizoen 2018-2019

Afgelopen jaar hebben we wegens de maatregelen rondom het COVID-19 virus moeten besluiten niet te spelen.
Door de geldende maatregelen is het nog steeds niet mogelijk een 'gewone' voorstelling te geven. Immers, we moeten voor u en onze leden - ook tijdens de repetities - instaan voor de veiligheid. Helaas hebben we dit jaar ook afscheid moeten nemen van één van onze spelers. Dat hakte er ook in. 

Echter, we zijn een toneelvereniging die als doel heeft elk jaar een avondvullend toneelstuk op te voeren. Dat lukt niet, maar we kunnen wél een gezellige avond verzorgen, i.s.m. de Borgh.  Lekker eten en tussen de gangen door kijken naar een gezellige eenakter. 

THEATERDINER

Vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020

Aanvang 20.00 uur

Kaartjes à € 37,50 p.p (incl. welkomstdrankje)

uitsluitend verkrijgbaar bij de Borgh

En 

Wegens Coronamaatregelen zijn wij helaas genoodzaakt ook de theaterdiner's uit te stellen. Zodra het weer mogelijk is worden nieuwe datums vastgesteld.
Houd onze website in de gaten voor de mogelijkheden. 

HISTORIE

Toneelvereniging De Verenigde Ambachtslieden is opgericht in 1887. Een gezellige club mensen van jong tot oud, van groot naar klein, door dik en dun, blond, bruin, grijs en van alle rangen en standen.

Een gevleugelde uitspraak van ons publiek is: “Een avondje Ambachtslieden staat garant voor een avondje lachen en gezelligheid. ” Die gezelligheid voelen wij zelf natuurlijk ook. We hebben een speciale band met elkaar en we zijn eigenlijk een soort familie en gaan vriendschappelijk met elkaar om. Dat doet de sfeer op repetities en achter de schermen heel goed.

WAT DOEN WE

Toneelspelen, dat is wat we doen. We zorgen er voor dat we ieder jaar een avondvullend stuk op de planken kunnen brengen. Wekelijkse repetities en dus elke week een avond vol gezelligheid. We lachen veel en maken plezier met elkaar.

DE UITVOERING

Het is onze intentie om een avond vol gezelligheid en ontspanning te bieden aan ons publiek. Daarom kiezen wij voor (licht) komische stukken,  heel zware stukken zult u bij ons niet zien. Dat wil niet zeggen dat we zware onderwerpen uit de weg gaan. Dat hebben we bewezen met o.a. “Gouwe Handjes” in 2007 en “Lilli en Marleen” een stuk dat zich afspeelt in de tweede wereldoorlog , gespeeld in 2015. Een serieus onderwerp maar zo luchtig gebracht, dat het een stuk werd met een lach en een traan.

Bijna zoals het leven zelf.

OOK ERVAREN ?

Altijd al eens toneel willen spelen maar je betwijfelt of je de teksten kunt onthouden. Of dat je er eigenlijk wel de juiste persoon voor bent. Misschien ben je bang dat het op de planken staan te eng voor je is. En hoeveel tijd gaat het je wel niet kosten?

Er is maar één manier om dat te ontdekken namelijk door mee te doen. En wees gerust, je wordt niet in het diepe gegooid!

Toch eens proberen?

Kom langs tijdens een repetitie of neem contact op via e-mail aan het secretariaat: ambachtslieden@gmail.com

Kom ook eens langs!

bottom of page